Ferrari: Ki kell osztanunk néhány fenékberúgást - F1VILÁG.HU

Ferrari: Ki kell osztanunk néhány fenékberúgást

HIRDETÉS

A Ferrari új elnöke, Sergio Marchionne azt mondja, a maranellói gárda új vezérkarának bizony „ki kell osztania néhány fenékberúgást”, hogy a patinás olasz istálló visszakerüljön az élre.



A Ferrari nemrégiben kinevezett új elnöke, Sergio Marchionne azt mondja, a maranellói gárda új vezérkarának bizony „ki kell osztania néhány fenékberúgást”, hogy a patinás olasz istálló visszakerüljön az élre.

Marchionne szerint a Scuderiának kockázatos lépésekre van szüksége ahhoz, hogy újra a győzelmekért harcolhasson.

„Ki kell osztanunk néhány fenékberúgást, mégpedig mihamarabb” – mondta a Ferrari elnöke az Autocarnak.

„Kerül, amibe kerül. Talán a padlón vagyunk, de legalább nincs mit vesztenünk, nem igaz? Hát kockáztassunk!”

Marchionne tudja, a Ferrarinak már nem lehetnek kifogásai.

„Folyamatosan emlékeztetnek arra, hogy a versenyzés nem tudomány, számos tényező befolyásolja a teljesítményt. Aztán elmegyek Monzába, és azt látom, hogy az első hat között nincs Ferrari, vagy legalább Ferrari-motoros versenygép, és ettől felmegy a vérnyomásom!”

Bár Marchionne az utcai autókat gyártó részlegen is komoly változtatásokat tervez, az Autocarnak adott interjújában kifejtette, a Forma-1-es istálló szereplése prioritást élvez.

„Egy nem győztes Ferrari a Forma-1-es pályán egyszerűen nem Ferrari. Azt el tudom fogadni, hogy vannak balszerencsés periódusok, de ez egyszerűen nem lehet tartós összetevője a brandnek.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!