Ferrari: Merjünk változtatni, ötletekkel előállni!

Sergio Marchionne, a Ferrari nemrégiben megválasztott új elnöke nemrégiben arra biztatta a patinás olasz istálló szakembereit, ne féljenek a változtatásoktól.


Sergio Marchionne, a Ferrari nemrégiben megválasztott új elnöke nemrégiben arra biztatta a patinás olasz istálló szakembereit, ne féljenek a változtatásoktól.

A maranellói gárda komoly átalakuláson ment át az elmúlt időszakban, nemcsak az elnöki- és csapatfőnöki posztokon történt változás, de Fernando Alonso helyére is megérkezett a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel.

A Ferrari célja természetesen az, hogy ismét futamgyőzelmekért és világbajnoki címekért harcoljon a csapat – ahhoz azonban, hogy ez a kiábrándító 2014-es idényt követően megvalósuljon, komoly és határozott munkára lesz szükség.

„Rengeteg nagyon tehetséges szakember van ebben a teremben” – mondta Marchionne a Ferrari szokásos karácsonyi rendezvényén, Maranellóban.

„Én azért vagyok itt, hogy a legtöbbet hozzam ki önökből, és biztosítsam a szükséges forrásokat a munkához – azért, hogy az önök képességeinek hála fantasztikus versenyzőpárosunk ismét az első sorért harcolhasson.”

„Ezért döntöttem úgy, hogy Maurizio Arrivabenét nevezem ki csapatfőnöknek, aki biztosítani fogja, hogy önök és a Ferrari is profitálni fog a nagyon hatékony vezérkar munkájából.”

„Abszolút bízom Maurizióban. Régóta ismeri már ezt a világot, és megvan a képessége ahhoz, hogy irányítsa a Scuderiát ebben a nehéz időszakban.”

„Ne féljünk a változtatástól, legyünk proaktívak és bátran álljunk elő új ötletekkel! Tudom, hogy képesek erre, és ez az, amire a Ferrarinak szüksége van!”

A karácsonyi rendezvényen egyébként jelen volt Fernando Alonso – aki jövőre már a McLarennél folytatja F1-es pályafutását –, Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel is.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!