Ferrari: Nagyon hamar meg fogunk egyezni Vettellel - F1VILÁG.HU

Ferrari: Nagyon hamar meg fogunk egyezni Vettellel

HIRDETÉS
A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto azt reméli, hamarosan sikerül megállapodniuk Sebastian Vettellel arról, hogy 2021-ben is náluk folytassa Forma-1-es pályafutását.
TEST T1 BARCELLONA - VENERDì 21/02/20 - SEBASTIAN VETTEL Ferrari

A négyszeres világbajnok jelenlegi szerződése az idei szezon végén jár le, Mattia Binotto pedig leszögezte, továbbra is Vettel az első számú opció számukra. A szakember Barcelonában arról beszélt, reméli, mihamarabb megállapodnak a némettel.

„Már említettem: Seb az első opció számunkra. Ahogy mindig is mondtam, szerintem ez egy nagyszerű páros, talán a legjobb az F1-ben. És ennek nagyon örülök, és nagyon büszke vagyok rá, hogy a Ferrarinál rendelkezésünkre áll ez a duó” – mondta a szakember.

„Egy korai egyeztetést kezdünk Sebbel. Nagyon jól tudjuk, hogy lejár a szerződés, de nagyon hamar lezárjuk az egyeztetéseket, és látni fogjuk, mi a legjobb megoldás mindkét fél számára. Azt gondolom, ami igazán számít, az a projekt, amin osztozunk, akár hosszabb távon. Szóval meggyőződésem, hogy nagyon hamar egyezségre jutunk.”

Vettel Barcelonában úgy nyilatkozott, nyugodt a jövőjét illetően.

„Nyilván jelenleg nagyon el vagyunk foglalva mással, szóval azt mondanám, semennyire sem gondolkodom ezen. Az idő majd megoldja. Szerintem tudjuk, mit akarunk elérni, merre akarunk tartani, és hol tartunk most.”

A német hozzátette, továbbra is „imádja” a versenyzést, és „izgatottan várta” múlt héten, hogy újra versenyautóba üljön.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!