Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

Ferrari: Nehéz a helyzetünk

Sebastian Vettel Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke szerint már sikerült javulást elérniük a Brit Nagydíj hétvégéje során, de Sebastian Vettel időmérőjét még alaposan meg kell vizsgálniuk, hogy kiderítsék, mi történt.

Charles Leclerc mindössze 79 ezredmásdoperccel maradt el a pole pozíciótól, de ezzel is csak a Mercedesek mögött, a 3. rajthelyet szerezte meg. A másik Ferrarival Vettel nem remekelt: a német csupán a 6. helyről indulhat vasárnap, a Red Bullok mögül. 

Binotto szerint az egyensúly és a gumikezelés okozta a legnagyobb problémát számukra a hétvégén, és bár Leclerc eredményének nagyon örülnek, Vettel autójának adatait még át kell nézniük az éjszaka folyamán, hogy megértsék, mi történt. 

 „Az egyensúllyal küszködünk, valamint a gumikkal is – nehéz a helyzet” – mondta az olasz szakember. „Keményen dolgoztunk éjszaka a szimulátorban is, és ma már jobb volt a szituáció.”

„Nem az első sor, de nagyon közel voltunk. Úgy gondolom, hogy Charles fantasztikus kört teljesített, nem maradt benne semmi, de amikor ennyire szoros a vége, akkor bármi lehetséges.”

„Sebastian kevésbé érezte jól magát az autóban, ezt ki kell elemeznünk. Nem volt annyira jó ma, mint Charles, és ezt meg kell vizsgálnunk.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS