„A Ferrari nem fogja tudni tartani a lépést” - F1VILÁG.HU

„A Ferrari nem fogja tudni tartani a lépést”

HIRDETÉS
GP UNGHERIA F1/2017

A Mercedesszel 2016-ban világbajnoki címet nyerő Nico Rosberg egyáltalán nem biztos abban, hogy a Ferrari idén képes lesz legyőzni a német istállót.

Sebastian Vettel jelenleg 14 pontos előnnyel vezeti a világbajnoki tabellát Lewis Hamilton előtt, Rosberg azonban úgy véli, volt csapattársa az idény második felében fel fog majd zárkózni.

„A Ferrari nagyon jó munkát végzett a télen” – mondta Rosberg a Sport Bildnek. „De mostantól kezdve egy fejlesztési verseny következik.”

„És én nehezen hiszem, hogy a Ferrari tartani tudja a lépést. Már Silverstone után is azt gondoltam, ’ennyi volt’, és meglepett, hogy a Ferrari visszavágott Magyarországon.”

„De Spa ismét egy igazi Mercedes-pálya lesz, és nem valószínű, hogy a Ferrarinak esélye lesz.”

Rosberg mindazonáltal azt mondja, a Ferrari kezében jelenleg Sebastian Vettel az aduász, habár egyértelmű, hogy a német dühkitörései árthatnak az eredményeknek – ahogy láttuk azt Bakuban is.

„Tudjuk, hogy néha nem tudja kontrollálni az érzelmeit. Ezt már tavaly is hallottuk a csapatrádión, Mexikóban. De ez a „vastag bőr” egy ilyen esemény során az erőssége is Sebastiannak. Rövid távon és a pillanat hevében gyengeségnek tűnhet, de egy egész idény során igenis a hasznára válhat.”

„Karakterének alapja bármi más ellenére a győzelemre van hangolva, és ez nem sérülhet.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!