Ferrari: Nem jöttek be a fejlesztések

Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel, Ferrari, French GP, Paul Ricard
Nagy reményekkel és nagy fejlesztési csomaggal érkezett a Ferrari a Francia Nagydíj helyszínére, azonban egyelőre úgy tűnik, nem váltak be az újításokhoz fűzött remények.

Sebastian Vettel és Charles Leclerc, a Ferrari pilótái a pénteki edzésnapon a Francia Nagydíjra hozott fejlesztéseket tesztelték, azonban nem a várt eredményeket kapták.

A második edzésen több mint 6 tizedmásodperces hátránnyal zártak a Mercedesek mögött, és a pilóták elárulták, nem teljesen azt tapasztalták ma a pályán, amit szerettek volna. 

„Igen, nem hozták azt a fejlesztések, amit vártunk, szóval meglátjuk, hogy mit tudunk kipróbálni és mit találunk éjszaka, hogy holnapra egy kicsit jobbak legyünk” – mondta Vettel

„Pár elem nagyon jó volt, néhány kevésbé, szóval holnap mindent összerakunk, és remélhetőleg pozitív napunk lesz” – nyilatkozta Vettel csapattársa, Leclerc

Az istálló csapatfőnöke, Mattia Binotto elárulta, nem minden újítást fognak az autón hagyni, attól függetlenül, hogy fejlesztési csomagról beszélnek, az elemeket szétbontják: van, ami marad, van, amit levesznek a versenygépekről. 

„Nem tökéletes” – mondta Binotto. „Hoztunk néhány elemet, amelyek fontosak voltak számunkra, hogy teszteljük őket. Azok, amelyekkel versenyezni akartunk, az autón maradnak.

„Teszteltünk néhány elemet, valamennyi marad a hétvége hátralévő részére is, szóval nem az egész csomagot érinti az, hogy töröljük-e vagy sem.”

„Néhányat pozitívként értékelünk, a többire pedig a teszt részeként tekintünk, és nem fogunk versenyezni velük.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!