Ferrari: Nem lesz bejelentés Monzában

Nem kíván bejelentést tenni jövő évi versenyzőpárosával kapcsolatban a Ferrari csapata hazai versenyén, az Olasz Nagydíjon.


Nem kíván bejelentést tenni jövő évi versenyzőpárosával kapcsolatban a Ferrari csapata hazai versenyén, az Olasz Nagydíjon.

A maranellói gárda továbbra sem döntött arról, ki lesz Fernando Alonso csapattársa a 2013-as évadban, Felipe Massa szerződése ugyanis az idény végén lejár, és a brazil pilóta egyelőre nemigen győzte meg csapatát.

A hétvégén Monzába, a Ferrari otthonába látogat a Forma-1 mezőnye, így az olaszországi versenyhelyszín ideális lehetne a bejelentésre.

Stefano Domenicali csapatfőnök azonban elárulta, ez nem fog megtörténni az előttünk álló hétvégén.

„Nem lesz szó semmiről Monzában a jövő évi versenyzőpárossal kapcsolatban” – mondta Domenicali, majd nevetve hozzátette, szinte már mindenki összefüggésbe hoztak a patinás olasz istállóval.

„Ha egy kicsit körbehallgatózunk a paddockban, akkor talán még [Iker] Casillas (a Real Madrid kapusa) neve is elhangzott, de szerintem ő egy kicsit nagy lenne a mi autónkba.”

A gárda jelenlegi versenyzője, Felipe Massa fogadkozott, hogy a szezon második felében mindent megtesz azért, hogy feledtesse a korábbi kudarcokat. A brazil a vasárnapi Belga Nagydíjat az ötödik helyen zárta.

„Nincs semmi újdonság, amit elmondhatnék önöknek a jövőmmel kapcsolatban” – magyarázta Massa.

„De a szezon hátralévő versenyei nagyon fontosak. Persze az is fontos, hogy még mielőtt véget ér a szezon, szülessen valamiféle döntés.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!