Ferrari: Nem véletlen volt az ausztráliai győzelem - F1VILÁG.HU

Ferrari: Nem véletlen volt az ausztráliai győzelem

HIRDETÉS
GP BAHRAIN F1/2017

A Ferrari elnöke, Sergio Marchionne elismerően nyilatkozott a bahreini teljesítményükről – nemcsak Sebastian Vettelt, de az egész csapatot dicsérettel illette.

Az Ausztrál Nagydíjon aratott győzelme után idei második elsőségét szerezte meg Sebastian Vettel – Marchionne szerint ezzel bebizonyították, hogy nem véletlenül nyerték meg a szezonnyitót.

„Természetesen nagyon felemelő érzés, hogy Seb újra ott van a dobogó legfelső fokán. De ami még fontosabb, hogy az ausztráliai győzelmünk nem egyszeri alkalom volt, és az élvonalban leszünk a végsőkig ezen a világbajnokságon” – mondta Marchionne.

Az elnök hozzátette, büszkék lehetnek az idei versenygépükre, amellyel reményei szerint a világbajnoki címért harcolhatnak.

„Végre van egy versenyképes autónk, amelyre számíthatunk, és fontos, hogy észrevegyük azt a tempót is, amellyel az új fejlesztéseket hozzuk minden egyes versenyre” – folytatta Marchionne. „Ez egy szuper munka eredménye a pályán és Maranellóban is, szóval nemcsak Sebnek szól a dicséretem, de az egész csapatnak.”

„Felkészültünk a hosszú útra, ami előttünk áll, és ha a legfontosabb végső célt el akarjuk érni, akkor nem csökkenthetjük az elkötelezettségünket és a koncentrációnkat egy pillanatra sem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!