Lépj be az F1Világ Paddockba és kövesd élőben a Szaúd-Arábiai Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Ferrari: Nincs baj a csapaton belüli kommunikációval

A Ferrari versenyzői, Charles Leclerc és Sebastian Vettel szerint a Szingapúri Nagydíjon történtek ellenére sincs gond a csapaton belüli információáramlással.

Hiába a Szingapúri Nagydíjon aratott kettős győzelem, a hétvégén nem volt teljesen felhőtlen a hangulat a Ferrarinál: a csapat taktikája nem az elöl lévő Charles Leclercnek kedvezett, a monacói így lecsúszott a győzelemről. 

Leclerc többször jelezte csapatrádión, hogy nem érti, Sebastian Vettel hogy került elé – a futam után természetesen már világosabban látta a helyzetet, és elfogadta, hogy a csapatérdek ezt kívánta

A monacói pilóta ugyanakkor elárulta, nem gondolja, hogy probléma lenne a csapaton belüli kommunikációval

„Úgy gondolom, hogy ahogy csapaton belül beszélgetünk, az nagyon jó. Mindig lesznek szituációk, amelyekről nem esik szó – különben 8 órával hosszabbak lennének a megbeszélések, én pedig ezt nem szeretném. Már így is nagyon hosszúak” – mondta a monacói. 

„Úgy gondolom, hogy jól dolgozunk, de még egyszer: mindig lesznek helyzetek, amelyekről nem beszélünk.” 

Vettel egyetért csapattársával, szerinte sem tudnak felvázolni minden versenyszituációt a futam előtti megbeszéléseken. 

„Nyilvánvalóan megpróbálunk mindenről beszélni, hogy mi történhet a versenyen, és így tovább… Gondolhatjátok, hogy az autóban ülve a munkádat akarod végezni, de úgy gondolom, ez egy kivételes csapat – és a csapat áll az első helyen. Azt hiszem, hogy ezzel tisztában vagyunk.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!