Friss hírek

Ferrari: Szingapúrban mi is meglepődtünk

A Ferrari a Szingapúri Nagydíjon kettős győzelmet szerzett, és bevallották, ők sem számítottak arra, hogy a fejlesztéseik ennyit jelentenek majd.

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy az idei évben már biztosan nem fogják behozni a Mercedes mögötti lemaradásukat, azonban dolgoznak tovább, hiszen minden befektetett energia a jövő évi autóval kapcsolatos munkát is segíti. 

A Szingapúri Nagydíjon a Mercedes és a Red Bull fölényére számított mindenki, azonban a Ferrari meglepte ellenfeleit, és kettős győzelmet aratott. 

Laurent Mekies, a csapat sportigazgatója Szocsiban elárulta, ők maguk is meglepődtek, hogy ekkora előrelépést sikerült tenniük az előző versenyhétvégén.

„Sok új elemet vittünk Szingapúrba, és mindig azt reméljük, hogy a fejlesztések a lehető legjobban működnek. Igen, egy kicsit meglepődtünk, hogy ennyire fel tudtunk zárkózni” – nyilatkozta Mekies pénteken. 

„Mindazonáltal tudjuk, hogy a különbségek nagyon kicsik. A Mercedes vagy a Red Bull is megnyerhette volna a futamot ugyanúgy, de jó volt újra benne lenni a harcban. Itt is jó néhány adatot fogunk kapni, hogy megértsük, mindenhol ez lesz-e a helyzet, vagy pedig még sok munka áll-e előttünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!