Ferrari: Vettel a család része, nincs feszültség - F1VILÁG.HU

Ferrari: Vettel a család része, nincs feszültség

HIRDETÉS
Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke tagadta azon híreszteléseket, melyek szerint már szezon közben elválnak útjaik Sebastian Vettellel, és elmondta, jó a kapcsolatuk a némettel.
GP UNGHERIA  F1/2020 -THURSDAY 16/07/2020   
© Copyright: FIA Pool Image for Editorial Use Only - FOTO COLOMBO IMAGES SRL Sebastian Vettel

Úgy tűnik, az idei évben megromlott a viszony a Ferrari vezetősége és Vettel között, ráadásul a német az autóval is nagyon küszködik, ami egyáltalán nem javít a helyzeten. 

Vettel év végén elhagyja a Ferrarit, azonban felmerültek olyan hírek, melyek szerint akár év közben is távozhat a német – a négyszeres világbajnok elmondta, ilyenről nem beszélt a csapattal

Ezt Binotto is megerősítette, sőt tagadta, hogy erre sor kerülhetne – a csapatfőnök dicsérő szavakkal illette versenyzőjét, és elmondta, minden támogatást megkap a német. 

„A pletyka, hogy idő előtt elválnak útjaink Sebbel, teljesen téves állítás, ennek nincs alapja” – nyilatkozta Binotto az olasz Skynak. 

„Sebastian egy tehetséges versenyző, tudjuk, hogy mire képes, és ehhez nincs mit hozzátenni. Jó a kapcsolatunk, nincs feszültség. Seb a Ferrari család része, tiszteljük egymást, és a csapat továbbra is támogatja őt. Szóval nincs ok arra, hogy ilyen változásokon gondolkodjunk szezon közben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!