FIA: Nincs még döntés Michael Masi sorsáról - F1VILÁG.HU

FIA: Nincs még döntés Michael Masi sorsáról

HIRDETÉS
Nem hozott még döntéseket a tavalyi szezonzárón történt eseményekkel kapcsolatban a Forma-1 irányító testülete, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).
Michael Masi, Race director in Formula 1

A szervezet belső vizsgálatot indított az Abu Dhabi Nagydíj eseményei kapcsán, nemrégiben pedig Peter Bayer, az FIA sporttitkára nyilatkozta azt, jó esély van rá, hogy a 2022-es F1-es idényben új versenyigazgatója lesz a száguldó cirkusznak.

A szakember kifejtette, szinte bizonyos, hogy a versenyigazgatói feladatokat több ember látja majd el az előttünk álló idényben.

Az FIA mindazonáltal szombaton rövid közleményt adott ki, ebben tisztázta: nem hoztak még döntéseket, így arról sem határoztak, hogy Michael Masi megtarthatja-e a versenyigazgatói pozíciót.

„Jelenleg nem született még döntés a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjjal kapcsolatban jelenleg folyó részletes vizsgálat eredményeképp” – áll a kommünikében.

„Ahogy korábban bejelentettük, az alapos elemzés eredményeit az F1 Bizottság londoni, február 14-i ülésén prezentáljuk majd, miután nyílt diskurzust folytattunk valamennyi F1-es versenyzővel. Ezt követően a döntéseket a Motorsport Világtanács március 18-i értekezletén fogadják el Bahreinben, az FIA-elnök Mohammed Ben Sulayem felügyelete mellett.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!