Friss hírek

Fisichella Alonso mellett is maradna a Renault-val

Giancarlo Fisichella bízik benne, hogy a Renault nem lesz hálátlan, és miután rengeteget segített a csapatnak az idei évben, a vezetőség meghosszabbítja szerződését a 2008-as idényre.

Giancarlo Fisichella bízik benne, hogy a Renault nem lesz hálátlan, és miután rengeteget segített a csapatnak az idei évben, a vezetőség meghosszabbítja szerződését a 2008-as idényre.

Az olasz versenyzőt jelenleg is érvényben lévő szerződése az év végig köti a Renault-hoz, és a vezetőség szeptemberben dönt arról, mi lesz a római születésű pilóta sorsa.

“Szeptemberben tudom meg, mi lesz a jövőmmel” – mondta Fisichella. “Hiszem, és bízom benne, hogy még egy évet a csapattal maradhatok. Megígérték nekem, hogy egy versenyképes autót adnak alám az idei évben, de ez nem valósult meg. Az egész szezon alatt nagyon keményen dolgoztunk. A legjobb tudásomat nyújtottam, így bízom benne, hogy még egy évet velük maradhatok. Jó érzéseim vannak.”

Hirdetés
 

Fisichella azt is elmondta, egyáltalán nem érdekli, hogy ki lesz a csapattársa a 2008-as idényben. Az olasz pilóta elmondta, azt sem bánná, ha ismét a kétszeres világbajnok, Fernando Alonsóval kellene egy csapatot alkotnia a Renault-nál.

“Heikkivel remek a kapcsolatom. Örülök, hogy vele dolgozhatom. Felreppentek olyan hírek is, melyek szerint Fernando visszatérne a csapathoz, ám vele is jó a kapcsolatom. Minden versenyzővel jól kijövök. Nincs sok szabad versenyző, a legtöbbjük már leigazolt a jövő évre.”

Arra a kérdésre, hogy van-e reális esély arra, hogy Alonso visszatérjen a Renault-hoz, Giancarlo a következőket mondta: “Ez nagyon nehéz, de soha nem lehet tudni.”

A Renault egyébként már gőzerővel készül a 2008-as idényre, miután a vezetőség múlt héten megerősítette, már nem az idei autó továbbfejlesztésére, sokkal inkább a jövő évi modellre helyezik a fő hangsúlyt.

“A 2007-es autó fejlesztése még folyik, de nem 100%-os erővel” – mondta. “A csapat már most a 2008-as autón dolgozik, így nem lesz egyszerű a szezon hátralévő része, különösen nem akkor, ha pontokért, vagy esetleg dobogós helyekért akarunk harcolni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!