Fisichella nem félti versenyzői ülését

Giancarlo Fisichella ismét hangsúlyozta, egyáltalán nem aggódik jövője miatt, mert úgy gondolja, annak ellenére is biztos helye van a Force Indiánál, hogy az indiai alakulat technikai partneri szerződést kötött a McLarennel.

Giancarlo Fisichella ismét hangsúlyozta, egyáltalán nem aggódik jövője miatt, mert úgy gondolja, annak ellenére is biztos helye van a Force Indiánál, hogy az indiai alakulat technikai partneri szerződést kötött a McLarennel.

“A jövő évi felállást Vijay (Mallya) októberben bejelentette Kínában, és én bízom azokban az emberekben, akik bennem is bíznak” – mondta Fisichella a Forma-1 hivatalos weboldalának.

“Eredetileg egy két évre szóló szerződést kötöttem, amely szeptemberben át lett nézve, mikor tárgyalásban állt a csapat a McLarennel. Néhány szóban annyit tudok elmondani, hogy a csapat egy jobb autót és más csomagot ajánlott számomra.”

“Elfogadtam a javaslatot, és mindkét fél aláírta az új dokumentumot Szingapúr és Kína között. Ezért volt az, hogy Dr. Mallya Sanghajban tett bejelentést” – folytatta az olasz versenyző.

Bár az indiai gárda vezetője, Vijay Mallya megerősítette, hogy mind Fisichella, mind csapattársa, Adrian Sutil helye biztos a következő idényre, olyan híresztelések kaptak szárnyra, melyek szerint a McLaren által favorizált versenyzők kerülhetnek előtérbe.

Ezt erősíti az is, hogy a wokingaik tesztpilótája, Pedro de la Rosa két napon át tesztelte a Force India egyik versenygépét a téli tesztek első állomásának helyet adó spanyolországi Barcelonában.

Fisichella azonban elmondta, egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy de la Rosa tesztelési telhetőséget kapott, ugyanis a McLarennek valakivel fel kellett mérnie a kiscsapat jelenlegi helyzetét.

“Már szeptemberben közölték velünk, hogy Pedro valószínűleg tesztelni fog nálunk, azonban amíg azt hivatalosan be nem jelentik, nem beszélhetünk róla, szóval egyáltalán nem lepett meg, hogy beült az egyik autónkba Barcelonában” – mondta Fisichella, aki már nagyon várja a következő idényt, ugyanis ígéretet kapott arra, hogy csapata egy versenyképes autót biztosít majd számára.

“Egy versenyképes csomag, ez az, amit szeretnék, és ez az, amire ígéretet kaptam. Ez pedig egy nagyon jó ok arra, hogy a csapat színeiben versenyezzek 2009-ben.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS