Eifel Nagydíj
Sergio Perez, Racing Point talks to the press Sky Sports F1
Fotó: Racing Point
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Fizetős csatornára költözik az F1 Németországban

Hosszú távú szerződést kötött a Sky Deutschlanddal a Forma-1, a megállapodás keretében pedig a műsorszolgáltató egy állandó, dedikált F1-es csatornát hoz majd létre 2021-től.

Ahogyan arról az F1Világ.hu is beszámolt, a német RTL televízió idén közvetíti utoljára a Forma-1 versenyeit.

Hétfőn a Forma-1 aztán hivatalos közleményben tudatta, exkluzív szerződést írt alá a Sky Deutschlanddal. A megállapodás keretében egy fizetős, dedikált F1-es csatornát [Sky Sport F1] is létrehoz a műsorszolgáltató, ahol a világbajnokság minden mozzanatát élőben közvetítik majd 2021-től.

Az új megállapodás részeként a Sky szezononként négy kiválasztott versenyt ingyenesen elérhetővé tesz mindenki számára Németországban, emellett pedig minden futam után 30 perces összefoglalót sugároz az ingyenesen elérhető Sky Sport News HD csatornáján.

A kiadott közlemény szerint Németországban soha nem látott minőségben közvetítik majd a Forma-1 eseményeit a rajongóknak, versenyhétvégkenként 30 órás élő tartalommal, 4K felbontásban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

No Content Available