Folytatja az átszervezéseket a Ferrari F1-es csapata - F1VILÁG.HU

Folytatja az átszervezéseket a Ferrari F1-es csapata

Tovább folytatja az átszervezéseket a Ferrari Forma-1-es csapata annak érdekében, hogy mihamarabb visszatérjenek a győztesek útjára.

A Scuderia tavaly története egyik leggyengébb idényét produkálta az F1-ben: mindössze a 6. helyen zárt a konstruktőrök versenyében, a futamgyőzelemre pedig esélye sem volt.

Arról már korábban tudni lehetett, a Ferrari jelentős átszervezéseket hajt végre Maranellóban, csütörtöki közleményükben pedig az olaszok további részleteket árultak el ezzel kapcsolatban.

Az átszervezés keretében négy kulcsrészlegre jelöltek ki vezetőt, akik közvetlenül Mattia Binotto csapatfőnöknek jelentenek majd. A karosszériáért Enrico Cardile, az erőforrásért Enrico Gualtieri, a versenyrészlegért Laurent Mekies, míg a gyártásért Gianmaria Fulgenzi felel majd.

A Ferrari célja a hatékonyabb munkavégzés a lehető legjobb teljesítmény elérése érdekében. A karosszériarészleget pedig négy fő területre osztják, ahol David Sanchez, Enrico Cardile, Fabio Montecchi és Diego Ioverno osztják fel a feladatokat.

A Ferrari egyébként pénteken tartja csapatbemutatókát, míg az új, SF21-es versenyautóról március 10-én hull le a lepel. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!