Friss hírek

Fontos bejelentés: Kötelező a karszalag az F1-es Magyar Nagydíjra!

Kötelező lesz a koronavírus elleni védettséget igazoló karszalag használata a jövő hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjon – erősítette meg nemrég a Hungaroring Sport Zrt.

A tavalyi, zárt kapus verseny után idén már tömött lelátók előtt tartják meg a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíjat. Ahhoz persze, hogy valaki kilátogathasson az eseményre, védettségi igazolvánnyal kell rendelkeznie.

A Hungaroring azonban nemrég fontos információt osztott meg: a védettségi igazolvány és a belépőjegy mellé szükség lesz majd a koronavírus elleni védettséget igazoló hivatalos karszalagra is.

„Az idei Formula 1 Magyar Nagydíj idején a Hungaroring területére kizárólag Covid-védettséget igazoló, hivatalos karszalaggal (továbbiakban: karszalag) és érvényes belépőjeggyel lehet belépni” – áll a Hungaroring szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Fontos információ, hogy a Covid-védettséget igazoló karszalagot még a Hungaroringre való megérkezés előtt át kell venni Budapest belvárosában, vagy Fóton az M3-as autópálya mellett.

„A Hungaroringen és környékén nincs lehetőség átvenni a karszalagot. A helyszíni jegyvásárlók a vásárlással együtt kapják meg a Covid védettséget igazoló karszalagot” – áll a versenypálya tájékoztatásában.

A karszalag-átvevő pontok:

Akvárium Klub (Deák Ferenc tér)
Fóti Auchan-parkoló

Nyitvatartási idő:

Július 28., 29. (szerda, csütörtök) 08:00–20:00
Július 30., 31. (péntek, szombat) 06:00–20:00
Augusztus 1. (vasárnap) 06:00–15:00

Részletes információk a mogyoródi versenypálya hivatalos weboldalán, a hungaroring.hu-n olvashatók.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!