Friss hírek

A Force India hamarosan megállapodik Perezzel

A Force India csapata közel áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa Sergio Perez szerződését a 2018-as Forma-1-es idényre – ezt az istálló ügyvezetője, Otmar Szafnauer árulta el.

Perez korábban úgy nyilatkozott, reméli, hogy nem sokkal a nyári szünet után tisztázódik jövője, ám a szponzoraival való kereskedelmi megállapodásokat még tisztázni kell.

Hirdetés
 

Ráadásul Perez iránt állítólag más csapatok – például a Renault – is érdeklődtek, végül azonban úgy tűnik, marad a Force Indiánál.

„Nagyon közel járunk Checóval” – mondta az Autosport című szaklapnak Otmar Szafnauer, amikor arról kérdezték, az istálló mikor erősíti meg, hogy ki lesz Esteban Ocon csapattársa jövőre.

„A csúszásnak semmi köze hozzá. Nem titok, hogy bizonyos mexikói szponzorok támogatását élvezi, amióta ebben a sportban van. Checóval kapcsolatban az a nehézség, hogy majdhogynem két szerződést kell tető alá hozni egyszerre.”

„Ami Checót illeti, teljes mértékben megállapodtunk. Most azt kell véglegesítenünk, ami a támogatóival kapcsolatos.”

„Mindig vannak egyeztetések – ’ezt, meg azt akarom’ –, mielőtt sikerül mindenben megállapodni.”

Szafnauer hozzátette, bár voltak érdeklődők Perez iránt, nagyon bíznak abban, hogy változatlan felállással vághatnak neki a következő idénynek.

„Akarjuk őt… Ő is mondta nekünk, hogy maradni akar, szóval, hacsak nem mondott valótlanságot… Reméljük, hogy megtarthatjuk mindkét versenyzőnket a következő évre. Monzában pedig bizonyították, hogy képesek versenyezni egymás ellen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A Force India hamarosan megállapodik Perezzel
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre
Norris idén is le tudta nyűgözni a McLaren főnökét

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!