Forma-1-es autót tesztelhet az F2 bajnoka

Hamarosan a Williams egyik Forma-1-es autóját tesztelheti a Forma-2-es sorozat nemrégiben megkoronázott bajnoka, Luciano Bacheta.


Hamarosan a Williams egyik Forma-1-es autóját tesztelheti a Forma-2-es sorozat nemrégiben megkoronázott bajnoka, Luciano Bacheta.

A brit pilóta nemrég, Monzában biztosította be bajnoki elsőségét a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) nevelőszériájában, melynek egyik legfőbb támogatója a Williams csapata.

A bajnoki cím eredményeképp Bacheta hamarosan Forma-1-es autót vezethet: a tesztre minden bizonnyal még októberben sor kerül Silverstone-ban.

„Szeretném személyes gratulációmat átadni Lucianónak az F2-es bajnoki címért, melyet még lenyűgözőbbé tett az, ahogy elérte – négy egymást követő győzelemmel az idény elején” – mondta Sir Frank Williams.

Bacheta elmondta, természetesen nagyon boldog, hogy lehetőséget kap a grove-i gárdától. A 22 éves tehetség elmondta, ötleteik már vannak arról, merre kívánják folytatni 2013-ban, ezekről azonban még nem kívánt beszélni.

„Van már néhány ötletünk a következő évre, de nem szeretnék még túlságosan sokat mondani erről” – így a brit pilóta.

„A Williams tesztje pedig egyszerűen őrület! El sem hiszem – és valószínűleg nem is tudom mindaddig, amíg be nem ülök az autóba.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS