Portugál Nagydíj
SCHUMACHER Mick (ger), Alfa Romeo Racing ORLEN C39, portrait during the Formula 1 Aramco Grosser Preis Der Eifel 2020, Eifel Grand Prix, from October 9 to 11, 2020 on the Nürburgring, in Nürburg, Germany - Photo Xavi Bonilla / DPPI
Fotó: Alfa Romeo Racing

Fotók: Schumacher ma már gőzerővel készült a nagy bevetésre

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Fotók: Schumacher ma már gőzerővel készült a nagy bevetésre

Először vehet részt Forma-1-es versenyhétvégén a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick. A német tehetség az Eifel Nagydíj nyitóedzésén ülhet autóba.

Schumacher az Alfa Romeo versenygépével körözhet majd a Nürburgringen: a 21 esztendős versenyző Antonio Giovinazzi autójába pattanhat majd be.

A Forma-2-es sorozatban jelenleg élen álló Schumacher korábban többször vezetett már F1-es versenyautót, hivatalos hétvégén azonban mindezidáig nem vehetett részt.

A fiatal pilóta csütörtökön természetesen már gőzerővel készült a nagy bevetésre, mutatunk is néhány fotót a helyszínről!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!