Fry: Hamarosan bejelentést tesz a Honda

Nick Fry burkoltan ugyan, de megerősítette, az egykori Honda Racing nem tűnik el, és ha minden a tervek szerint halad, hamarosan bejelentést tesz az alakulat.

Nick Fry burkoltan ugyan, de megerősítette, az egykori Honda Racing nem tűnik el, és ha minden a tervek szerint halad, hamarosan bejelentést tesz az alakulat.

A brackley-i bázisú csapat ügyvezetője, Nick Fry képviselte az ex-Honda istállót a FOTA mai ülésén Genfben, ahol a szövetség ismertette reformcsomagját.

“Hamarosan bejelentés fog születni, ennyit mondhatok jelen pillanatban” – felelte Fry azokra a kérdésekre, amik a Honda Racing jövőjére irányultak a mai médiaeseményen.

A szakember továbbá azt is elmondta, hogy a FOTA segítsége nélkül, minden bizonnyal már semmi reményük nem lenne arra, hogy rajthoz álljanak a március végi szezonnyitón Melbourne-ben.

“Úgy gondolom, hogy kijelenthetem, csapatunk jelenleg és a jövőben is hasznot húz majd a FOTA kezdeményezéseiből, méghozzá két módon” – mondta Fry.

“Az egyik természetesen a költségek csökkenése, ami nagy segítséget jelent a csapatnak, hiszen komoly kihívások elé nézünk a következő két évben. Továbbá legalább olyan fontos az a szintű támogatás, amit az összes csapattól kapunk.”

“Még aznap, hogy a Honda bejelentette kivonulását a sportból, támogatást kaptunk Luca di Montezemolótól és Ron Dennistől, ami pozitív és feltétel nélküli volt.”

“Hatalmas a készülődés a színfalak mögött. Úgy gondolom, hogy jómagam, Ross, és a közel 700 dolgozónk mind köszönettel tartozunk ezért. Szóval a válasz igen, a FOTA segítsége nélkül nem éltük volna túl ezt az időszakot” – tette hozzá Fry.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS