Ne maradj le! Kövesd a Spanyol Nagydíj eseményeit az F1Világ Paddockban!

  Friss hírek
Next
Prev

Fry nagyon örül Allison érkezésének

A Ferrari főmérnöke, Pat Fry meg van győződve arról, James Allison érkezése jövőre nagy lendületet adhat majd a patinás olasz istállónak.


A Ferrari főmérnöke, Pat Fry meg van győződve arról, James Allison érkezése jövőre nagy lendületet adhat majd a patinás olasz istállónak.

Allison a Lotus technikai igazgatójaként tevékenykedett, mielőtt úgy döntött, Maranellóba szerződik – a szakember a jövőben a Ferrari versenyautóinak karosszériáiért felel majd, így igencsak komoly szerepe lesz az alakulat előmenetelében.

Pat Fry szerint minden azért is igaz, mert 2014-ben jelentősen megváltoznak a szabályok a Forma-1-ben.

„Nagyszerű, hogy itt van nálunk James. Rengeteget dolgoztunk azon, hogy a helyükre tegyük a dolgokat. Támadtunk minden területen, kezdve a szélcsatorna fejlesztésétől a szimulátorig, szóval rengeteget dolgoztunk” – mondta a szakember.

„Jó, hogy meg tudtuk osztani ezt a terhelést. És különösen a 2014-es szabályváltozások miatt van jelentősége ennek, hiszen minél több elme próbálja jobbá tenni a dolgokat, annál jobb!”

„Viszonylag könnyen megosztjuk a dolgokat egymás közt – remekül működik a dolog. Azt gondolom, szükség van néhány szakemberre. A kettő az jó – hogy ötre szükség van-e, nem tudom. Bizonyos mértékben a Forma-1 egyre komplikáltabbá válik, az ördög pedig a részletekben rejlik.”

„Szóval minden apró dologba bele kell ásni magunkat, és vezetni kell az embereket ahhoz, hogy ezt megtegyék. Abszolút logikus dolog megosztani a feladatkört, de ettől függetlenül még így is óriási feladat elé nézünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!