Furcsa problémája akadt Vettelnek Monacóban - F1VILÁG.HU

Furcsa problémája akadt Vettelnek Monacóban

HIRDETÉS
Bár nem volt könnyű dolga, végül elégedetten nyilatkozott a Monacói Nagydíj csütörtöki szabadedzésein elvégzett munkával kapcsolatban a Forma-1 négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel, Aston Martin AMR21

Az Aston Martin versenyzője az első edzésen 8. lett, a második gyakorlást pedig végül a 10. helyen zárta.

Vettel az edzésnap végén azt mondta, az első edzés még remekül ment, a délutáni tréningen azonban valami belement a szemébe, ez pedig alaposan megnehezítette a dolgát.

„A délelőtti edzés jól ment, gyorsan elkaptam a ritmust, de a délután már komplikáltabb volt, mivel belement valami a szemembe, ami miatt elég kényelmetlen volt vezetni, és elkezdett könnyezni a szemem” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Ahogy általában, most is nagyon szoros a középmezőny, ami azt jelenti, hogy szombaton fontos lesz mindent tökéletesen csinálni, és szerencsésnek kell lennünk a forgalommal. Elégedett vagyok a csütörtökön elvégzett munkával, és ha sikerül mindent jól összerakni ezen a hétvégén, remélhetőleg közel kerülhetünk a középmezőny elejéhez.”

Vettel csapattársa, Lance Stroll a 13. helyen zárta a napot.

„Az edzések simán mentek, sok információt gyűjtöttünk, és olyan dolgokat, amiken még javíthatunk az utolsó gyakorlás előtt” – mondta a kanadai.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!