Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Gasly: A Honda az utolsó versenyig nyomni fogja!

Bár az idei szezon végén kivonulnak a Forma-1-ből, Pierre Gasly szerint a Honda 2021-ben minden követ megmozgat azért, hogy jelentősen javítson V6-os erőforrásán.

A Red Bull és az AlphaTauri motorpartnere még ősszel jelentette be, a következő idény végén hátat fordít a száguldó cirkusznak.

A két istálló nehéz helyzetbe került, hiszen még mindig nem tudni, milyen motorokkal vágnak neki a 2022-től kezdődő új érának. A Red Bull elsődleges terve, hogy továbbra is a Honda erőforrásait használják, ehhez azonban a motorfejlesztések befagyasztására lenne szükség.

Az AlphaTauri versenyzője, Pierre Gasly szerint a Honda mindent belead még az idei fejlesztésekbe.

„Szerintem remek terveik vannak” – mondta a francia tehetség.

„Tudok néhány dologról, amik jól hangzanak, de nem akarok a nevükben beszélni. Kíváncsian várom a köridőket. De azt tudom, hogy a Honda dolgozik, és biztos vagyok abban, hogy csak azért, mert a 2021-es év végén távoznak, nem adnak fel mindent. Ez nem az ő mentalitásuk.”

„Az utolsó versenyig mindent beleadnak. Azt gondolom, folyamatosan próbálnak javítani a csomagon. Abu Dhabiban Max megszerezte a pole-t a Mercedesek előtt, a négy Honda-motoros autó a Q3-ban volt – szóval elég jó szintre jutottunk el. Nyilván, ha 2021-ben még erősebbek lennénk, az még jobb lenne!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!