Gasly: Csak azt sajnálom, hogy a dobogó nem jött össze

NORTHAMPTON, ENGLAND - JULY 12: Pierre Gasly of France driving the (10) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during practice for the F1 Grand Prix of Great Britain at Silverstone on July 12, 2019 in Northampton, England. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1ZX5X5ATH1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Fotó: Red Bull Racing
Idei legjobb eredményét érte el a Forma-1-es Brit Nagydíjon a Red Bull Forma-1-es csapatának ifjú versenyzője, Pierre Gasly.

A francia pilóta rengeteget küszködött a szezon első szakaszában, a Brit Nagydíjon azonban sikerült nagy előrelépést tennie. Már péntektől kezdve remekelt, köszönhetően annak, hogy elkezdte Max Verstappen beállításait használni Silverstone-ban.

Vasárnap Gasly küzdelmes versenyt futott, és végül csapattársa előtt, a 4. helyen ért célba.

„Az egész hétvége nagyon erős volt péntektől vasárnapig, a mai volt az idei legjobb vasárnapja számomra” – mondta elégedetten a francia tehetség, aki csak azt sajnálja, hogy a dobogó nem jött össze.

„Az élmenőkkel harcolhattunk, ahol lennünk kell, és nagyon elégedett vagyok ezzel a 4. hellyel. Természetesen csalódott vagyok, hogy a dobogó nem jött össze, mert közel volt, de nagy lépést tettünk előre ezen a hétvégén, és jó irányba haladunk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!