Friss hírek

Gasly: Hihetetlen kört raktam össze a Q3-ban!

A Brazil Nagydíj időmérő edzésén is valósággal varázsolt az AlphaTauri versenyautójával Pierre Gasly. A francia tehetség közvetlenül a Mercedesek és a Red Bullok mögött zárt.

Gasly az időmérő eredménye alapján az 5. helyről kezdheti majd meg a mai sprintkvalifikációt, miután a Ferrariknál és a McLareneknél is gyorsabb tudott lenni pénteken.

A fiatal pilóta már múlt hétvégén, Mexikóban is remekelt, és természetesen a mostani eredményével is igazán elégedett.

Hirdetés
 

„Nagyon-nagyon elégedett vagyok. Az első edzés elég nehezen alakult számomra, küszködtem egy kicsit az időmérőn is, de valahányszor pályára gurultam, sikerült egy kicsit tovább javulni, játszottam mindennel az autóban, és minden alkalommal apró fejlődést értünk el” – mondta a francia pilóta.

„Amikor pedig igazán számított, sikerült mindent jól összerakni, és szerintem hihetetlen kört futottam a Q3-ban, aminek nagyon örülök.”

Az AlphaTauri jelenleg a 6. helyet foglalja el a tabellán, ám ugyanannyi pontot gyűjtött, mint az előtte álló Alpine. A szezon utolsó versenyei így különösen fontosak az olasz kiscsapat számára.

„Lenyűgöző eredmény számunkra, hogy az időmérőn ott vagyunk közvetlenül a Mercedes és a Red Bull mögött. Kritikus időszak ez a bajnokság szempontjából, a csapat pedig fantasztikusan dolgozott. Persze még csak péntek van, hátravan két nap, ami nagyon intenzív lesz, de a lehető legjobb helyzetből várhatjuk a folytatást.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!