Gasly ismét remekelt, kiváló helyről rajtol Hollandiában - F1VILÁG.HU

Gasly ismét remekelt, kiváló helyről rajtol Hollandiában

HIRDETÉS
Pazar formát nyújtott a Holland Nagydíj szombati időmérő edzésén Pierre Gasly. A francia pilóta reméli, a mai versenyen is jó pozíciókért küzdhet majd.
ZANDVOORT, NETHERLANDS - SEPTEMBER 03: Pierre Gasly of France driving the (10) Scuderia AlphaTauri AT02 Honda during practice ahead of the F1 Grand Prix of The Netherlands at Circuit Zandvoort on September 03, 2021 in Zandvoort, Netherlands. (Photo by Lars Baron/Getty Images)

Az AlphaTauri versenyzője a 4. rajtkockát kaparintotta meg a kvalifikáción, az eredménynek pedig már csak azért is nagyon örül, mert a zandvoorti pályán várhatóan nagyon nehéz lesz majd előzni.

Minden adott tehát ahhoz, hogy Gaslyék egy remek eredménnyel búcsúzzanak majd Hollandiától.

„Rendkívül boldog vagyok, hogy meglett a 4. hely az időmérőn, mivel egészen eddig nem ment könnyen itt, küszködtünk egy kicsit, és hiányzott a tempó az edzéseken” – mondta a francia tehetség.

„De sikerült extra időt találnunk, és össze tudtunk rakni egy erős kört, amikor igazán számított. Nagyszerű, hogy elmondhatjuk, a második sorból kezdjük meg a versenyt vasárnap.”

„Tudjuk, hogy ezen a pályán mennyire fontos az időmérő, mivel elég nehéz lesz előzni a verseny során. És nagyon jó munkát tudtunk végezni. A csapat nagyszerű autót adott alám, így erős helyről kezdhetünk vasárnap. Mindent beleadok majd, hogy jó eredménnyel zárjunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!