Gasly megszorongatná a Ferrarikat - F1VILÁG.HU

Gasly megszorongatná a Ferrarikat

HIRDETÉS
A 6. helyről rajtolhat majd a vasárnapi Spanyol Nagydíjon a Red Bull Forma-1-es csapatának francia pilótája, Pierre Gasly.
Fotó: Red Bull Racing

Az ifjú versenyző 4 tizedmásodperccel ugyan lassabb volt csapattársánál, a 4. rajtkockát megszerző Max Verstappennél, ám úgy érzi, egyre jobban összecsiszolódik a Red Bull versenyautójával.

Gasly az időmérő után nagyon elégedetten nyilatkozott – azt mondta, reményei szerint értékes pontokat szerezhetnek vasárnap, és megszorongathatják a Ferrarikat.

„Igazán pozitív nap volt, tisztességes időmérőn vagyunk túl ezzel a 6. hellyel” – mondta a francia tehetség.

„A harmadik edzés után már tudtuk, hogy nehéz lesz, és azt gondoltuk, a Ferrari nagyobbat fog előrelépni az időmérőn, de Max [Verstappen] mindössze 1 tizeddel maradt le [Sebastian] Vetteltől, és én is körülbelül 1 tizeddel vagyok Charles [Leclerc] mögött. Szóval egy kicsit közelebb vagyunk, mint gondoltuk.”

„A Mercedes rendkívül gyors, ez kétségtelen, de szerintem nekünk is tisztességes autónk van, és remélhetőleg fel tudjuk venni a versenyt a Ferrarival vasárnap.”

„Érdekes verseny lesz azzal, hogy az egy- és kétkiállásos taktika is választható, és ezen a pályán bármi megtörténhet. És tudjuk, hogy a rajt nagyon fontos, szóval megpróbáljuk maximalizálni a lehetőségeinket.”

„Sok még a tennivaló, de összességében a dolgok egyre jobban alakulnak, és szerintem kezd kifizetődni az a munka, amit a szezon eleje óta végzünk. Remélhetőleg értékes pontokat szerezhetünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!