Gasly: Megvan bennünk a potenciál

Fotó: Red Bull Racing
MONTMELO, SPAIN - FEBRUARY 26: Pierre Gasly of France driving the (10) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during day one of F1 Winter Testing at Circuit de Catalunya on February 26, 2019 in Montmelo, Spain. (Photo by Charles Coates/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YJE37YFW1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Pierre Gasly, a Red Bull versenyzője teljesítette a legtöbb kört a keddi barcelonai tesztnapon – a francia pilóta elégedett a csapat eddigi munkájával.

A második barcelonai teszt első napján Gasly kezdte meg a munkát a Red Bull színeiben, összesen 136 kört teljesítve, ezzel pedig ő volt a legszorgalmasabb pilóta a mezőnyben. 

A tabellát látva sem panaszkodhat Gasly, hiszen amellett, hogy probléma nélkül zárták a napot, 1:17.715-ös köridejével a második legjobb eredményt érte el – bár a teszteken ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. 

A Red Bull egyébként kedden a rövid etapokra koncentrált, kicsit emiatt változtattak is az eredeti programon – szerdán viszont már hosszú etapokat teljesítenek majd. 

„Egy kicsit jobban nyomtuk ma, de most arról van szó, hogy megértsük az autó működését” – nyilatkozta Gasly. „Sok aero-tesztet végeztünk, és sok elemet is tesztelt a csapat. Ez jó volt, mert segít engem abban, hogy komfortosabbá váljak az autóval.”

„Körről körre jobb a helyzet, de természetesen még mindig sok munka vár ránk. A tempó jó volt, de magunkra kell koncentrálnunk, és teljesítenünk kell a programunkat, amit kitűztünk minden napra. Eddig pozitív volt, sikerült a terveket megvalósítanunk és sok kilométert gyűjtöttünk.”

„Megvan a potenciál, szóval megpróbálunk javulni azokon a területeken, ahol tudunk, és leszegett fejjel dolgozunk tovább.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS