Gasly nem akar az ostoba pletykákkal foglalkozni

Fotó: Red Bull Racing
MONTREAL, QUEBEC - JUNE 06: Pierre Gasly of France and Red Bull Racing talks to the media in the Paddock during previews ahead of the F1 Grand Prix of Canada at Circuit Gilles Villeneuve on June 06, 2019 in Montreal, Canada. (Photo by Dan Istitene/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1ZJKMXJVD1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
A Red Bull ifjú versenyzője, Pierre Gasly azt mondja, nem akarja arra fecsérelni az idejét, hogy a jövőjét firtató ostoba pletykákkal foglalkozik.

A francia tehetség számára nehezen indult a 2019-es idény új csapatánál, a Monacói Nagydíjon pedig már arról szóltak a hírek, az energiaital-gyárosok Nico Hülkenberget környékezték meg, aki 2020-ra átveheti Gasly helyét a csapatnál.

A pletykát aztán Dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója cáfolta, azt azonban elárulta, Gasly felhívta őt telefonon, hogy mi igaz mindebből.

A fiatal pilóta aztán Montrealban újságírói kérdésre beszélt a jövőjéről.

„Őszintén szólva nem akarok időt pazarolni ilyen baromságokra” – mondta Gasly.

„Sokkal fontosabb dolgokkal kell foglalkoznom, például a munkámmal, a családommal és a barátaimmal. Az efféle ostobaságok számomra csak rossz minőségű újságírást jelentenek. Nem is akarok többet mondani erről.”

Hülkenberget szintén megkérdezték a pletykákról, a német pedig „kitalációnak” nevezte azokat.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!