Friss hírek

Gasly reméli, Franciaországban elrajtolhat az F1-es szezon

Az AlphaTauri csapatának versenyzője, Pierre Gasly abban bízik, a 2020-as Forma-1-es világbajnokság június végén elkezdődhet. A francia örülne annak, ha az idény hazai versenyén, Le Castellet-ben startolna el.

Kedden este újabb verseny halasztásáról tettek bejelentést: a június közepi Kanadai Nagydíjat sem tudják eredeti időpontjában megtartani, ezzel kilencre nőtt azon futamok száma, melyet elnapolni, vagy törölni kellett.

A Forma-1 vezetősége jelenleg is azon dolgozik, hogy összeállítson egy alternatív versenynaptárat, a koronavírus-járvány miatti bizonytalanság okán azonban ez nagyon nehéz feladat.

„Én személy szerint azt szeretném, ha mihamarabb elkezdődhetne az idény” – mondta Pierre Gasly, aki egyébként jelenleg is egy dubaji hotelben tartózkodik, hetek óta nem tért vissza Európába.

„Ha Le Castellet-ben kezdődne az idény, a francia közönség előtt, az nagyszerű lenne. Szurkolok ezért! De ennél többet nem is szeretnék mondani, mert olyan gyorsan változik a helyzet. De álomszerű volna, ha a Paul Ricardon kezdhetnénk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!