Friss hírek

Gasly rendszeres pontszerzést vár a Toro Rosso-motoroktól

A Toro Rosso ifjú versenyzője, Pierre Gasly azt reméli, a Honda motorjai lesznek olyan jók 2018-ban, hogy rendszeresen pontokat szerezhetnek.

Az olasz kiscsapat a következő idényben már nem a Renault erőforrásait használja a Forma-1-ben, miután megállapodást kötött a McLarennel szakító Hondával.

Hirdetés
 

Bár a japán gyártó az elmúlt 3 évben sokat küszködött a teljesítménnyel és a megbízhatósággal, Gasly reméli, nem lesznek gondok a Honda-motorokkal.

„Remélem, hogy lesz bennünk annyi potenciál, hogy minden hétvégén pontokért harcolhatunk” – mondta Gasly, aki idén, szezon közben debütált az F1-ben, jövőre pedig egy teljes szezont lehúzhat a Toro Rossónál.

„De a Honda érkezésével rengeteg minden változik, és nehéz megmondani, mennyire leszünk erősek a szezon során. A februári tesztekig várnunk kell még.”

Gasly hozzátette, nagyon örül annak is, hogy a Francia Nagydíj visszakerült az F1-es versenynaptárba.

„Számunkra hihetetlen dolog, ha a Forma-1-ben hazai versenyünkön teljesíthetünk – lesz 3 francia pilóta a mezőnyben, és egy monacói is.”

„Nemrég beszélgettem Alain Prosttal és Jean Alesivel, és azt mondták, különleges pillanat lesz hazai földön versenyezni, hiszen évente csak egyszer van erre lehetőség.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!