Gasly szerint szoros lesz az időmérő a Hungaroringen - F1VILÁG.HU

Gasly szerint szoros lesz az időmérő a Hungaroringen

A Red Bull ifjú versenyzője, Pierre Gasly arra számít, szoros küzdelem vár a három élcsapatra a 34. Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén.

A francia pilóta a második szabadedzést az élen zárta a félig-meddig esős körülmények közepette, elmondása szerint azonban a pénteki edzésnapon látszott, hogy a Mercedes még mindig élen jár.

Gasly azt mondja, elégedett a nyitónap történéseivel, és reméli, ütőképesek lehetnek a étvége további részében.

 

„Azt gondolom, a legfontosabb számunkra az, hogy az első edzés erős volt, mint ahogy a második is” – mondta a francia pilóta.

„Száraz pályán és vizes pályán is erősek voltunk. Eddig elégedett vagyok az autóval, úgyhogy meglátjuk, miképp harcolhatunk majd szombaton. A holnapi nap ugyanolyan kiszámíthatatlan lehet, mint a mai, az időjárás ugyanis várhatóan hasonló lesz. Szóval trükkös lesz, emiatt pedig jó, hogy megtettünk néhány kört ma délután.”

„Azt gondolom, a Mercedes nagyon gyors volt az első és a második edzésen is. Azt nem gondolom, hogy a Ferrari megmutatta már a valós tempóját, tudjuk, hogy erősek lesznek az időmérőn.”

„Szerintem nagyon szoros lesz szombaton, de mivel a körülmények kiszámíthatatlanok, nem sok mindenben tudunk gondolkodni, majd meglátjuk, mit hoz a holnap.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Gasly szerint szoros lesz az időmérő a Hungaroringen
Verstappent leste az esős Monacóban Piastri
Átcsábította a McLaren a Red Bull mérnökigazgatóját
Mercedes: A Red Bull idegesebb lehet, hogy közszemlére került a padlólemezük
De Vries szerzett egy jó pontot Helmut Markónál

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!