Giovinazzi próbálja kizárni a pletykákat - F1VILÁG.HU

Giovinazzi próbálja kizárni a pletykákat

HIRDETÉS
Nem foglalkozik a pletykákkal, kizárólag a teljesítményére összpontosít az Alfa Romeo versenyzője, Antonio Giovinazzi. Az olasz pilóta továbbra sem tudja, lesz-e helye a Forma-1-ben 2022-ben.
GIOVINAZZI Antonio (ita), Alfa Romeo Racing ORLEN C41, portrait during the Formula 1 Pirelli British Grand Prix 2021, 10th round of the 2021 FIA Formula One World Championship from July 16 to 18, 2021 on the Silverstone Circuit, in Silverstone, United Kingdom - Photo Antonin Vincent / DPPI

A jövő évi mezőnyben már csak egy hely kiadó: továbbra sem tudni, ki lesz Valtteri Bottas csapattársa az Alfa Romeo csapatánál. Az ülésre a a jelenlegi versenyző, Antonio Giovinazzi mellett többen is pályáznak, végleges döntést azonban várhatóan csak hetek múlva hoz a csapat.

Giovinazzi természetesen tisztában van a sok pletykával, ő azonban kizárólag arra összpontosít, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa.

„Nincs még semmi hír, csak azt tudom, hogy Valtteri az Alfánál lesz jövőre. De ami engem illet, nincs hír. Természetesen minél előbb tudni szeretném, de nem az én döntésem” – mondta az olasz versenyző.

„Tudom, hogy már most rengeteg a pletyka, de nem én döntök, szóval leginkább a teljesítményemre fókuszálok, próbálom a legjobbat nyújtani a versenyeken és az időmérőkön, és majd meglátjuk, mi történik.”

„Nyilván mindannyian ugyanazt akarjuk: a legjobb eredményt a csapat számára, előre kvalifikálni magunkat és pontokat szerezni. Az én oldalamról és Fred [Vasseur] oldaláról is világos, hogy mit akarunk.”

Az olasz pilóta jelenleg az összetett pontverseny 18. helyén áll, idén eddig 1 pontot gyűjtött az istállónak.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!