Friss hírek

Gondok vannak a Ferrari új autójával?

Olasz sajtóhírek szerint nem a várakozásoknak megfelelően halad a Ferrari 2020-as versenyautójának fejlesztése.

Az általában jól értesült, és kiváló maranellói kapcsolatokkal rendelkező újságíró, Leo Turrini a minap blogjában arról számolt be, vészjósló hangok érkeztek a Ferrari háza tájáról.

„Számomra úgy tűnik eddig, hogy a szimulátorban és a szélcsatornában látottak nem nyűgözték le a mérnököket” – írja Turrini. „De ne felejtsük el, hogy van még azért idő.”

Az olasz istálló új versenyautóját február 11-én mutatják be a nagyközönségnek, a 2020-as modell pedig már az FIA kötelező töréstesztjeit is teljesítette.

A maranellóiak 2019-ben a Mercedes mögött a 2. helyen zárták a bajnokságot, idén pedig természetesen a világbajnoki címért szeretnének harcba szállni.

A Ferrari változatlan felállással, a Sebastian Vettel – Charles Leclerc kettőssel vesz részt az idei küzdelmekben is, Turrini pedig a négyszeres világbajnokkal kapcsolatban is kifejtette véleményét.

„Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a 2020-as lesz az utolsó év Vettel számára vörösben” – fogalmazott. „Még inkább ezt gondolom azok után, hogy [Max] Verstappen hosszabbított a Red Bull-lal.”

„Vettelt a legkisebb mértékben sem zaklatja fel az olasz média ellenségeskedése – méghozzá azon egyszerű oknál fogva, mert nem olvassa sokat az olasz sajtót.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!