Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Grosjean: Az én versenyem lehetett volna

Kétszer is megbüntették, mégis elégedett a versenye alakulásával Romain Grosjean, aki hatodik lett a Hungaroringen.


Kétszer is megbüntették, mégis elégedett a versenye alakulásával Romain Grosjean, aki hatodik lett a Hungaroringen.

A Lotus francia versenyzője többször is előzésre vállalkozott a Magyar Nagydíjon, a Felipe Massa és a Jenson Button elleni manőverei azonban megosztóak voltak.

Massát a pályáról lesodródva előzte meg a négyes kanyarban, amivel a brazilnak sem volt problémája, a versenybírák mégis bokszutca áthajtásos büntetést szabtak ki rá.

„Összességében elégedett vagyok a versenyemmel, nem igazán tehettem volna többet. Talán a taktika nem úgy sült el, ahogy terveztük, de az autó remek volt, csak a forgalommal gyűlt meg a bajunk időnként.”

„Ha ez nincs, talán a bokszutca áthajtásos büntetést is megúsztam volna, ami egyértelműen nem segített nekünk. Még nem láttam a felvételeket, de szerintem jó manőver volt, de a stewardok sajnos más állásponton voltak”- nyilatkozott a francia.

A másik esetben Button is egyértelműen Grosjeant tette felelőssé, és utólag 20 másodperces büntetést róttak ki rá a versenybírák. „Nincs problémám az időbüntetéssel, és Jensontól már elnézést is kértem.”

„Az én versenyem lehetett volna, de most már késő. Türelmesnek kell lennünk, és folytatnunk kell a munkát, ami révén az utóbbi időben már javultunk”- tette hozzá Grosjean.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!