Verstappen vs. Ocon

Grosjean: Déjà vu érzésem van

Fotó: Haas
Fotó: Haas
Romain Grosjean számára egyáltalán nem alakult jól az F1-es szezon első versenye – hasonlóan a tavalyi Ausztrál Nagydíjhoz, idén is kieséssel zárta a futamot, méghozzá hasonló körülmények miatt.

A 2018-as szezonnyitóra valószínűleg senki nem emlékszik vissza szívesen a Haas csapatánál: mindkét pilótájuk bokszutcai hiba miatt esett ki, ugyanis nem rögzítették megfelelően a kerekeket. 

Most sem ment könnyen a kerékcsere Grosjean autóján, néhány körrel később pedig majdnem elhagyta az abroncsát, így kiállni kényszerült

Déjà vu érzésem van. Sorban a második év, ugyanaz a probléma” – nyilatkozta Grosjean csalódottan. „A harmadik év, hogy kiesek pontszerző helyről.”

„Ausztrália nem szeret engem. Én szeretek itt lenni, az egész hétvége jól alakult, de hát… Kár.”

„Nem így akarja kezdeni az ember, nem is könnyű megemészteni, de csapatként kell együtt dolgoznunk, csapatként növekszünk és biztosra kell mennünk abban, hogy ez nem történik meg újra” – mondta a francia.

 

Kapcsolódó cikkek

Videó: A legjobb onboard-felvételek az Ausztrál Nagydíjról

A Mercedes győzelmével zárult a 2019-es Forma-1-es idény első versenye, és bár a melbourne-i idénynyitónál láttunk már jóval izgalmasabb versenyeket is, azért bőven voltak látványos momentumai az Ausztrál Nagydíjnak. A lenti lejátszó elindítása után a ’Megtekintés a Youtube-on’ feliratra kattintva megnézheted a legjobb belső kamerás felvételeket Melbourne-ből.

Friss hírek