Grosjean: Déjà vu érzésem van

Romain Grosjean, haas,
Fotó: Haas
Romain Grosjean számára egyáltalán nem alakult jól az F1-es szezon első versenye – hasonlóan a tavalyi Ausztrál Nagydíjhoz, idén is kieséssel zárta a futamot, méghozzá hasonló körülmények miatt.

A 2018-as szezonnyitóra valószínűleg senki nem emlékszik vissza szívesen a Haas csapatánál: mindkét pilótájuk bokszutcai hiba miatt esett ki, ugyanis nem rögzítették megfelelően a kerekeket. 

Most sem ment könnyen a kerékcsere Grosjean autóján, néhány körrel később pedig majdnem elhagyta az abroncsát, így kiállni kényszerült

Déjà vu érzésem van. Sorban a második év, ugyanaz a probléma” – nyilatkozta Grosjean csalódottan. „A harmadik év, hogy kiesek pontszerző helyről.”

„Ausztrália nem szeret engem. Én szeretek itt lenni, az egész hétvége jól alakult, de hát… Kár.”

„Nem így akarja kezdeni az ember, nem is könnyű megemészteni, de csapatként kell együtt dolgoznunk, csapatként növekszünk és biztosra kell mennünk abban, hogy ez nem történik meg újra” – mondta a francia.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS