Grosjean dobogós eredményekre hajt

Dobogós eredményekre pályázik a bajnokság hátralévő részében a Lotus versenyzője, Romain Grosjean.


Dobogós eredményekre pályázik a bajnokság hátralévő részében a Lotus versenyzője, Romain Grosjean.

Az enstone-i gárda sokat szenvedett az elmúlt időszakban, a hétvégi Szingapúri Nagydíjnak otthont adó utcai versenypálya azonban kedvezhet a Lotus autóinak.

„Azt gondolom, ez a pálya nekem és az autómnak is kedvezhet” – mondta Romain Grosjean. „Sok leszoríteórőt igényel ez a helyszín, ami úgy tűnik, remekül fekszik nekünk, ahogy azt láthattuk Budapesten is.”

„És a gumik tekintetében is jók lehetünk. Az biztos, hogy jobbak lehetünk, mint a legutóbbi két versenyen, ezek a pályák ugyanis nemigen kedveztek az autónak.”

A múlt héten eldőlt, hogy a Lotus versenyzője, Kimi Räikkönen jövőre a Ferrarinál folytatja. Grosjean elárulta, egyelőre még nem tudni, mi lesz az ő sorsa 2014-ben, de szeretne bizonyítani a hátralévő versenyeken.

„Én továbbra is az idei szezonra összpontosítok, a tőlem telhető legjobbat nyújtom a csapatért, és azért, hogy megmutassam, mit tudok. Fantasztikus versenyek várnak ránk, elég sűrű lesz a következő pár hónap.”

„Tudom, hogy Enstone-ban mindenki a lehető legjobb eredménnyel szeretné zárni a szezont, szóval szeretnénk annyiszor dobogóra állni még, amennyiszer csak lehet.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!