Grosjean el akarja felejteni a monacói hétvégét - F1VILÁG.HU

Grosjean el akarja felejteni a monacói hétvégét

HIRDETÉS

Mihamarabb maga mögött hagyná a monacói versenyhétvégét a Lotus Forma-1-es csapatának versenyzője, Romain Grosjean.


Mihamarabb maga mögött hagyná a monacói versenyhétvégét a Lotus Forma-1-es csapatának versenyzője, Romain Grosjean.

A francia versenyző kiesett a vasárnapi futamon, miután összeütközött a toro rossós Daniel Ricciardóval, aki elmondása szerint túl korán fékezett az alagút után.

„Daniel [Ricciardo] látszólag nagyon küszködött a hátsó abroncsokkal, és úgy tűnt, komoly gondot okoz számukra a szemcsésedés is” – magyarázta a francia.

„Majdnem 61 körön keresztül követtem őt, de aztán neki ütköztem, mert túl korán fékezett a pálya közepén, nekem pedig nem volt hová mennem. Kiábrándító véget ért ez a hétvége, de az igazi károkat az időmérőn szenvedtük el, amikor nem jutottunk be a Q3-ba. Ott is Daniel tartott fel, de persze nem állt szándékomban az ő autójának hátuljában végezni!”

Grosjean számára az egész hétvége nehezen alakult: a csütörtöki edzésnapon, valamint szombaton, az időmérő előtt is csúnyán összetörte autóját. A francia nem szeretne mást, csak maga mögött hagyni a Monacóban történteket, és a következő versenyre fókuszálni.

„Most meg kell nyomnunk az újraindítás gombot, és Kanadára kell összpontosítanunk, ahol reményeink szerint jobb hétvége vár ránk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!