Orosz Nagydíj

Grosjean még nyitva hagyja a lehetőségeit 2015-re

Romain Grosjean nem sieti el a döntést, miközben a Lotus minden erejével azon van, hogy megszerezze őt a következő idényre.


Romain Grosjean nem sieti el a döntést, miközben a Lotus minden erejével azon van, hogy megszerezze őt a következő idényre.

A csapat a héten erősítette meg, hogy szerződést hosszabbított Pastor Maldonadóval – nagyban szponzorának köszönhetően –, azonban Grosjean jövője egyelőre még nem tisztázott.

„Romain már jó néhány éve a Lotus F1 Team család tagja, még a GP2-es idők óta” – mondta Federico Gastaldi, a Lotus kinevezett csapatfőnöke.

„Legyünk őszinték, Romain egy élversenyző, és mint élversenyző, nem lehet elégedett az idei szezonnal, ahogy a csapat többi tagja sem, természetesen. Annyit tudok csak mondani, hogy mindenki azon dolgozik most, hogy meggyőzzük Romaint a maradás mellett, és tovább folytathassuk ezt az együttműködést.”

Mindezek ellenére Grosjean egyelőre még nem szeretné elkötelezni magát, és nyitott a lehetőségekre.

„Nem igazán kell meggyőzniük, tudom, hogy mire képesek” – mondta a francia. „Tudom, hogy remek autókat építettek a múltban, és tudom, hogy mivel vannak a gondok, min kell még dolgozni ahhoz, hogy a szélcsatornában elért kiváló eredményeket a pályán is láthassuk.”

„Tudom azt is, hogy a csapat nem fog még egy olyan gyenge szezont futni jövőre, mint az idei, mert jobban fognak reagálni. Még ha nem is lesz olyan jó az autó, mint tavaly volt, bízom abban, hogy legalább többször harcolhatunk majd vele a pontokért. A Lotus továbbra is egy jó csapat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS