Grosjean: Megint mehetünk a főnök irodájába

Romain Grosjean Kevin Magnussen Haas
Fotó: Haas
Kevin Magnussen szerint egyértelműen csapattársa, Romain Grosjean volt a vétkes a Német Nagydíjon történt ütközésük során, a francia viszont nem így gondolja.

Grosjean és Magnussen a 6-os kanyarban ért össze az 56. körben, azonban egyik versenyző autója sem sérült meg, így végül mindketten pontszerző helyen végeztek.

A kérdésre, közel voltak-e ahhoz, hogy egy jó csapateredményt dobjanak el, Magnussen így válaszolt: „Nem tudom. Nincs olyan szabály nálunk, hogy nem versenyezhetünk egymással.

Magnussen szerint egyértelműen Grosjean a felelős a koccanásért, hiszen ő volt a belső íven.

„Nagyon világosan megmondták, hogy nem érhetünk össze. Nem tudom, hogy ma miért kellett összeérnünk…

„Világos, hogy én voltam belül. Nem arról van szó, hogy bevetődtem belülre, és aztán belémjött. Nem tudom, mit csinált” – folytatta Magnussen.

Grosjean először nem kommentálta az eseményeket, csak annyit mondott, hogy szerencséjük volt, ám később egy televíziós interjúban hozzátette: „Azt hiszem, megint megyünk majd Günther [Steiner] irodájába. De azt hiszem, én voltam elöl. Kár érte.”

Mivel ez már nem az első eset, hogy a két versenyző incidensbe keveredik egymással, lehet alapja annak, amit Grosjean mondott… 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!