Grosjean nagyon örül a Haas új csapatfőnökének - F1VILÁG.HU

Grosjean nagyon örül a Haas új csapatfőnökének

HIRDETÉS
A legjobbakat kívánja volt főnökének, Günther Steinernek a korábbi Forma-1-es versenyző, Romain Grosjean, a francia pilóta azonban elárulta, nagyon örül annak, hogy Ayao Komatsu lett a Haas új csapatfőnöke.
Romain Grosjean Haas

Az amerikai versenyistálló szerdán jelentette be, szakít a csapatot eddig irányító Günther Steinerrel, helyére pedig Komatsut nevezi ki. Gene Haas csapattulajdonos az elmúlt évek gyenge szereplésével indokolta a döntést. A Haas csapatánál öt szezont is lehúzó Romain Grosjean azt mondja, nem félti a menesztett Steinert, egyúttal említést tett arról, Komatsu kinevezésének nagyon örül, hiszen a japán szakemberrel már a Renault/Lotus csapatánál is együtt dolgozott, majd együtt kerültek a Haashoz.

„Nem tudom, mi történt. Én sem tudok több részletet, de a legjobbakat kívánom Günthernek a következő fejezethez. Ő egyértelműen egy olyasvalaki, aki rengeteg elképzeléssel és tennivalóval rendelkezik, de számomra a lényeg az, hogy nagyon örülök Ayaónak” — mondta a francia versenyző.

„Először is nagyon jó barátom. A Forma-1-ben mind a 181 versenyemet úgy teljesítettem, hogy ő valamilyen formában dolgozott az autómon. A gyerekei annyi idősek, mint az én gyerekeim, szóval nagyon jó barátok voltunk, és izgatott vagyok miatta. Óriási kihívás áll előtte, de izgatott vagyok emiatt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!