Orosz Nagydíj

Grosjean reméli, Monacóban is erősek lesznek

Elégedett a Spanyolországban elért eredményekkel, azt azonban nem tudja, mire számítson a hétvégi Monacói Nagydíjon a Lotus ifjú versenyzője, Romain Grosjean.


Elégedett a Spanyolországban elért eredményekkel, azt azonban nem tudja, mire számítson a hétvégi Monacói Nagydíjon a Lotus ifjú versenyzője, Romain Grosjean.

A francia tehetség csapattársa, Kimi Räikkönen mögött a negyedik helyen ért célba Barcelonában, és bár szeretett volna dobogóra állni, elismeri, ez az eredmény összességében nagyon jó csapata számára.

„Szerintem elégedettek lehetünk az eredménnyel, persze nem teljesen. Az, hogy mindkét autó a legjobb négy között végzett, nagyszerű a csapat számára, és jó a bajnokság szempontjából is” – nyilatkozta Grosjean.

„Megmutattuk magunknak, hogy mi vagyunk az egyik legkövetkezetesebb csapat a paddockban, ami igazán remek erősség. Még javíthatunk az autón, és ez az, amin mindenki nagyon keményen dolgozik.”

A Lotus versenyzője elmondta, izgatottan várja a Monacói Nagydíj hétvégéjét, és – bár nem tudja, mire számítson – nagyon reméli, hogy az E20-as versenyautók ütőképesek lesznek a szűk utcai pályán.

„A monacói hétvége fantasztikusnak ígérkezik, és számomra is különleges lesz. Versenyzőként nyugodtnak és koncentráltnak kell maradni ezen a pályán, egyszerűen csak végezned kell a dolgod. A pálya nem engedi meg, hogy hibázz. Ezt tiszteletben kell tartani, és szerintem ez lesz a kulcs. Remélhetőleg sikerül újra jó eredményt elérni.”

„A monacói egy speciális pálya, nagyon nehéz megmondani, hogy az autónak fekszik-e majd, vagy sem. Az egyenesekben huplis, ráadásul az aszfalt tapadása nagyon alacsony. Ezek pedig azt jelentik, hogy nem tudhatod, mire számíts. Egy szokványos versenypályán azért nagyjából tudod, mi vár rád.”

„Remélem, hogy kellemes meglepetést okozunk majd, és, hogy az autónak fekszenek a monacói pálya által támasztott kihívások.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS