Friss hírek

Grosjean: Találkoztam a halállal, és ez volt a legrosszabb érzés, amit valaha éreztem

A múlt vasárnapi baleset örökre megváltoztatta Romain Grosjean életét – ezt mondja a Haas Forma-1-es csapatának versenyzője, aki elárulta, a szörnyű incidens minden egyes másodpercére tisztán emlékszik.

Grosjean a Bahreini Nagydíj nyitókörében szenvedett balesetet: a korlátnak csapódott, autója pedig kettétört és kigyulladt. 28 másodpercet töltött a lángoló autóban, ám a csodával határos módon sikerült megmenekülnie, és mindössze kisebb égési sérüléseket szenvedett.

A francia versenyző nemrég közösségi oldalára töltött fel egy videót megmeneküléséről, bejegyzésében pedig leírta, hogyan emlékszik a történtekre.

„Nézzétek csak a tűzoltó profizmusát, aki próbálta távol tartani a tüzet, amíg én az autóban voltam. Nézzétek csak Ian Roberts szerepvállalását. Mondtam neki, hogy egy hős volt, a tűzbe ment azért, hogy megmentsen engem” – írta a francia pilóta.

„És ez volt az a pillanat, amikor felismertem, hogy életben maradok. Amikor kiszabadítottam a testem a kasztniból. Igen, megégettem magam, és igen, fájdalmas volt, de ez össze sem hasonlítható azzal a megkönnyebbüléssel, amit akkor éreztem, amikor ki tudtam szállni.”

„Éreztem Ian kezeit, ahogy áthúznak a korláton, és tudtam, hogy biztonságban vagyok. Minden másodpercére emlékszem, és az életem már nem lesz ugyanaz, de jó értelemben.”

„Találkoztam a halállal, és ez a legrosszabb érzés, amit valaha éreztem. De élek, és mostantól élvezni fogom az élet minden egyes másodpercét, minden egyes apró győzelmet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!