Grosjean úgy érzi, a legjobbak közé tartozik

A Lotus versenyzője, Romain Grosjean úgy véli, az elmúlt szezon során bebizonyította, hogy a mezőny legjobb versenyzői közé tartozik, így 2014-ben képes lesz irányt mutatni az enstone-i gárdának.


A Lotus versenyzője, Romain Grosjean úgy véli, az elmúlt szezon során bebizonyította, hogy a mezőny legjobb versenyzői közé tartozik, így 2014-ben képes lesz irányt mutatni az enstone-i gárdának.

Grosjean szolgálataira jövőre is számít az enstone-i gárda, főleg azok után, hogy világbajnok versenyzője, Kimi Räikkönen a Ferrarinál folytatja Forma-1-es pályafutását.

„Úgy gondolom, bizonyítottam, hogy a legjobb versenyzők közé tartozom, és így is tekintek magamra” – mondta a francia.

„Beletelt némi munkába, és fájdalmas időszakba is, de büszke vagyok arra, amit elértem, és nem hiszem, hogy tehettem volna ennél többet.”

Grosjean hozzátette, a balul sikerült 2012-es idény során megpróbálta nyomás alá helyezni saját magát, és ezáltal jobb versenyzővé vált.

„Vélhetően én voltam a legnegatívabb önmagammal kapcsolatban. Gyűlöltem, hogy nem tudtam azt csinálni, amit szerettem volna. Nem volt jó érzés olvasni a különböző véleményeket, de nem ez volt a legrosszabb. A legrosszabb az volt, hogy nem voltam elégedett azzal, amit csináltam.”

„Most viszont örülök, mert elégedett vagyok a munkámmal, és mindig jó olvasni a kellemes véleményeket.”

A francia tehetség csapattársa 2014-ben Pastor Maldonado lesz majd, Grosjean azonban úgy érzi, készen áll arra, hogy utat mutasson a Lotusnak.

„A csapat jól ismer engem, én is őket. Otthon érzem magam Enstone-ban, élvezzük a közös munkát. Keményen dolgozunk, és mindig meg tudjuk beszélni a dolgokat szemtől-szembe, ami fontos, ha például nem vezetek jól, vagy mondjuk nem vagyok elégedett valamivel.”

„Ennek a kapcsolatnak köszönhetően előrébb tudunk lépni, és szerintem készen állnak arra, hogy én legyek a vezetőjük – és én is készen állok rá.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS