Gutiérrez: Kezdettől fogva a pontszerzés lesz a cél

Esteban Gutiérrez úgy véli, egyáltalán nem fog problémákat okozni számára az, hogy 2015-ben nem versenyzett sem a Forma-1-ben, sem másutt.


Esteban Gutiérrez úgy véli, egyáltalán nem fog problémákat okozni számára az, hogy 2015-ben nem versenyzett sem a Forma-1-ben, sem másutt.

A mexikói tehetség a Ferrari teszt- és tartalékversenyzője volt az elmúlt évben azok után, hogy távoznia kellett a Sauber csapatától.

Gutiérrez idén a Forma-1 új csapata, a Haas színeiben tér vissza a mezőnybe, és elmondása szerint igyekezett a lehető legjobban felkészülni.

„Nem aggódom, mert a lehető legjobb felkészülést választottam a rendelkezésemre álló eszközöknek megfelelően” – mondta Gutiérrez a minap.

„Azt gondolom, ha az ember optimalizálja a felkészülését, nem okozhat problémát a visszatérés.”

Az ifjú versenyző hozzátette, meggyőződése, hogy sikeres lehet majd a Haas csapatánál.

„Nagyon elkötelezett vagyok a Haas projektje iránt. Nagyon hiszek ebben a csapatban. És szeretném a legtöbbet kihozni ebből a lehetőségből.”

„Majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Nyilván szeretnék a győztesek szintjére kerülni. Annak nincs jelentősége, milyen csapattal, de nyerni akarok a közeljövőben.”

Arra a kérdésre, hogy véleménye szerint ez összejöhet-e a Haasszal, így felelt: „Igen, hiszek ebben.”

„Természetesen szeretnénk nagyon óvatosak lenni az elvárásainkkal kapcsolatban. Már kezdettől fogva a pontszerzés lesz a célunk. Keményen dolgozunk azon, hogy a lehető legjobb autóval álljunk elő, de az első tesztig nem sok mindent tudunk mondani.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS