Gutiérrez lehet a Haas egyik versenyzője - F1VILÁG.HU

Gutiérrez lehet a Haas egyik versenyzője

HIRDETÉS

A legfrissebb hírek szerint Esteban Gutiérrez lesz a Haas Forma-1-es csapatának egyik versenyzője 2016-ban.


A legfrissebb hírek szerint Esteban Gutiérrez lesz a Haas Forma-1-es csapatának egyik versenyzője 2016-ban.

A mexikói versenyző jelenleg a Ferrari csapatát erősíti tartalékversenyzőként, a Motorsport.com információ szerint pedig a Claro nevű telekommunikációs vállalat közreműködésének is hála jövőre ismét versenyezhet a királykategóriában.

Gutiérrez a Forma-1-be 2016-ban megérkező Haas versenyzője lesz, mely csapat jelenleg minden opciót alaposan szemügyre vesz.

„Azt hiszem, most már csak öt versenyző van a listánkon” – mondta Gene Haas csapattulajdonos, akinek nem titkoltan Nico Hülkenberg a legfőbb kiszemeltje a jelenlegi mezőnyből.

Ami a Gutiérrezzel kapcsolatos híreket illeti, a szakember így reagált: „Ő a Ferrari tartalékversenyzője, a Ferrarit pedig érdekelheti, hogyan is teljesít, és ez a dolog mindkét fél számára előnyös lehet.”

„Egy olyan versenyzőt kapunk, akiről a Ferrari azt gondolja, rengeteg benne a potenciál, és mi is láthatjuk, hogy teljesít.”

Amikor Haast arról kérdezték, mikorra szeretnénk dönteni jövő évi felállásukról, így felelt: „A következő négy hétben. Ugyanakkor arra is várunk, hogy a jelenlegi F1-es csapatok meghozzák döntéseiket, hiszen soha nem lehet tudni, ki válik elérhetővé.”

„Úgy tűnik, a nagyobb csapatok egyre fiatalabb versenyzőkbe fektetik bizalmukat, szóval talán több tapasztalt versenyző is elérhetővé válik.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!