Gutiérrez nem aggódik a jövője miatt

A Sauber istálló újonc versenyzője, Esteban Gutiérrez nem aggódik amiatt, hogy egy év után befejeződhet pályafutása a száguldó cirkuszban.


A Sauber istálló újonc versenyzője, Esteban Gutiérrez nem aggódik amiatt, hogy egy év után befejeződhet pályafutása a száguldó cirkuszban.

A svájci kiscsapat 2013-ban a pályán és azon kívül is a túlélésért küzdött eddig, ami bizony a mexikói tehetség bemutatkozó idényére is alaposan rányomta a bélyegét: Gutiérrez nem tudott villantani a bajnokság első tíz versenyén, ráadásul a Sauber új támogatóinak kívánságára jövőre egy orosz versenyzőt ültet majd egyik autójába – ami azt eredményezheti, hogy a 21 esztendős pilótának távoznia kell a szezon végén.

Gutiérrez azonban nem aggódik a pletykák miatt.

„Minden, amit tudok, hogy nagyon sok a spekuláció” – idézi a mexikói szavait a Totalrace.

„Nagyon sok versenyző van a piacon, sok szabad ülés 2014-re, ez pedig rengeteg pletykát generál. Momentán a legfontosabb dolog, hogy semmi sem változott az idei szezont illetően – szóval arra fókuszálok, hogy végezzem a munkám.”

„Egy versenyzői karrier az eredményektől függ, és most erre koncentrálok. Nem igazán számít, mit csináltam, vagy nem csináltam a szezon első felében. Az a fontos, amit az évad második részében teszek, éppen ezért úgy gondolom, sokat nyerhetek, és keveset veszíthetek.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!