Gutierrez: Senkinek nem akarok rosszat

Esteban Gutierrez ismét feltartási incidensben keveredett, ezúttal Daniel Ricciardóval akadt nézeteltérése a pályán.


Esteban Gutierrez ismét feltartási incidensben keveredett, ezúttal Daniel Ricciardóval akadt nézeteltérése a pályán.

A Haas versenyzője egy héttel ezelőtt Lewis Hamilton feltartása miatt került kellemetlen helyzetbe, akkor a brit világbajnok kézmozdulatokkal jelezte a mexikóinak, hogy gátolta őt a haladásban.

Gutierrez ezt rossz néven vette, akkor Twitteren is üzent a világbajnoknak, ám azóta sikerült megbeszélniük a helyzetet, Hamilton pedig bocsánatot kért.

Most azonban újabb hasonló szituációban találta magát a fiatal pilóta, ezúttal Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője érezte úgy, hogy feltartja őt a Haas-pilóta, ennek a futamon és azt követően is hangot adott.

„Pályán nincs problémám vele, ő az egyik legkedvesebb srác, de az utóbbi versenyeken néhányunknak gondot okozott, ahogy a kék zászlókra reagált” – mondta Ricciardo a futam után.

„Beszélni fogok vele. Meglepett, mert láttam, hogy jön, de túl messze volt még” – nyilatkozta Gutierrez.

„Kijöttem a bokszból, és igen, Daniel éppen érkezett, de nem volt elég közel. Küszködött azzal, hogy közel kerüljön, aztán egy ponton teljesen lelassítottam, és elengedtem, amikor már közel volt, de körülbelül két másodpercet veszítettem.”

„Nem szándékom, hogy másnak rosszat tegyek” – mondta a mexikói.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!