Gutiérrez több csapattal is egyeztet a jövő évről

Több csapattal is tárgyal a 2015-ös szezonról a Sauber ifjú versenyzője, Esteban Gutiérrez.


Több csapattal is tárgyal a 2015-ös szezonról a Sauber ifjú versenyzője, Esteban Gutiérrez.

A mexikói tehetség tavaly óta versenyez a svájci kiscsapatnál, mely idén sokat küszködik. Gutiérrez mögött a legnagyobb mexikói telekommunikációs vállalat, a Telmex áll, a páros pedig mindent megtesz azért, hogy 2015-re megtalálja a lehető legjobb opciót.

„Tárgyalunk a Sauberrel, mint ahogy nyitottak vagyunk az egyeztetésekre más csapatokkal is” – mondta a 23 esztendős versenyző a hétvégén.

„Abban a szakaszban járunk, amikor azt próbáljuk kiértékelni, milyen irányba folytassuk. A következő két hónapban döntenünk kell, és most minden lehetőséget fontolóra veszünk.”

„A Sauber elégedett velem és folytatni szeretné az együttműködést.”

Gutiérrez csapattársához, Adrian Sutilhoz hasonlóan egyetlen pontot sem szerzett még idén, és úgy érzi, a következő két verseny is nehéz lesz számukra.

„Az autót nagyon nehéz vezetni – sok szempontból igazán összetett versenygép, de azt gondolom, a szezon kezdete óta sikerült fejlődni. Viszont az az igazság, hogy komoly nehézségeink vannak az egyenesekben. Szóval Spa és Monza nem lesznek valami jó helyszínek számunkra.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!